Heh, huomenna mennään Lydian kanssa rataharjoitukseen Primukselle. Startataan HeC:1 taikka HeC:2, en ole vielä päättänyt. Ykkösessä on mahdollisesti vinoon menevä peruutus, ja vaikeat laukkalävistäjät. Kakkosessa puolestaan täyskaarrot, joissa en ikinä älyä taivuttaa, ja laukannostot käynnistä, joita en ole tainnut ikinä Lyytin kanssa kokeilla. Kakkonen kyllä houkuttaisi sikäli, että siinä ei laukata kuitenkaan suoraa uraa, ympyrällä on helpompi olla posottamatta.

Tänään kävin pienen hetken kokeilemassa juttuja Lyytin kanssa. Enhän siis ole ollut yli kahteen viikkoon satulassa, joten oli tarve harjoitella. No mitäs sitten seurasi, muuta kuin pukkilaukkaa. Jee! Vaikuttaa lupaavalta. Lydia kyllä osasi kaikkea hyödyllistäkin, kuten täsmälliset siirtymiset ravi-pysähdys-ravi. Laukat nousivat näppärästi, harmi etten kokeillut nostoja käynnistä. Itse paransin ympyräkoordinaatiotani hieman keskittymällä siihen, mitä teen: pitää muistaa katsoa aina neljännesympyrä eteenpäin, niin tulee hyvä pyöreä ura – toimii.

Saas nähdä, mitä huominen tuo tullessaan…

Varsat ovat lähteneet ratsutukseen, joten Hopulla ja Lydialla on lokoisat olot pihatossa aikuisten kesken. Hanna oli aamulla kuvannut Lydian pötköttelemässä pihattomökissä. Illalla otettiin Hopultakin toppis pois, ja kaverukset pääsivät nauttimaan rapsutuksista. Ihana muuten, miten valoisaa! Arki-illatkin tallilla ovat taas kevyitä.

20130405-003839.jpg

20130405-003918.jpg